Fes-te soci

Si t’apassiona la natura, les aventures a l’aire lliure i vols formar part d’una comunitat de persones que comparteixen aquesta passió, has arribat al lloc adequat. Som una associació amb més de 38 anys d’experiència dedicada a explorar les meravelles del nostre entorn natural i a fomentar la convivència i l’amistat entre els amants de la natura.

El Centre Excursionista Montcada i Reixac t’ofereix l’oportunitat d’endinsar-te en emocionants rutes de senderisme, escalada, ciclisme de muntanya i moltes altres activitats a l’aire lliure. No importa si ets un principiant o un expert; tenim activitats adaptades a tots els nivells.

Unir-te al nostre centre et permetrà gaudir de les següents avantatges:

Exploració de la Natura

Descobriràs racons secrets de la nostra regió, incloent paisatges únics i espais naturals protegits.

Aprenentatge i Creixement

Tindràs l’oportunitat de desenvolupar les teves habilitats a l’aire lliure, aprendre noves tècniques i guanyar coneixements sobre la natura i la conservació.

Amistat i Comunitat

Coneixeràs persones amb interessos similars i construiràs amistats duradores en un ambient amigable i acollidor.

Activitats Variades

Des de caminades tranquiles fins a emocionants aventures d’escalada i excursions de cap de setmana, tenim activitats diverses per a tots els gustos.

A continuació tens un formulari que pots omplir per fer el tràmit de donar-te d’alta com a soci / sòcia del CIM. D’altra banda ens hauràs d’enviar un correu al info@elcim.cat amb el següent formulari signat per la teva entitat bancària. Document bancari.

Els preus de les quotes de soci de l’any 2024 son els següents:

Si ets un soci individual, el preu de la quota és de 25€. Si ets una família de 2 membres la quota et surt per 37€. Si la família és de 3 membre la quota et surt a 48€, i finalment si la família és de 4 membres o més la quota té un preu de 56€.

El preu de les quotes que es facin del 1 de gener fins al 30 de setembre tindran un cost del 100%. Si la inscripció es fa entre el 1 d’octubre i el 30 de novembre la quota tindrà una rebaixa del 50%. Finalment si la inscripció es fa entre el 1 i el 31 de desembre el preu de la quota serà de 0€. Els preus resultants en cada cas s’arrodoniran a l’alça.

Si és la primera vegada que et fas soci, la inscripció o matrícula és de 14€, més 7€ més, per cada familiar que inscriguis de més. Independentment del moment de l’any que es faci la inscripció, el preu de la inscripció (matrícula), serà del 100%.

¡Uneix-te al nostre Centre Excursionista Montcada i Reixac i comença a viure les teves aventures!

Inscripció presencial

Malgrat que l’opció recomanada és tramitar la vostra inscripció de forma informàtica, també t’oferim la modalitat d ‘inscripció manual. Haureu d’omplir el següent formulari d’inscripció (inscripció de soci i autorització de domiciliació bancària), imprimir-los, segellar l’autorització a la vostra entitat bancària i portar-nos-ho el primer dilluns de cada mes, a partir de les 20.00h fins les 21.30h al Casal d’Entitats, ubicat al cr. Dr. Buxó, nº 9 de Montcada. No us oblideu de signar ambdós fulls. També podeu trucar al telèfon 607 150 806 i concertar un altre lloc i/o hora.

Inscripció informàtica

És la que recomana el CIM. Per tramitar la vostra inscripció via internet, haureu d’omplir el formulari d’inscripció que tens una ica més amunt de la pàgina i enviar per correu el següent formulari d’autorització de domiciliació bancària segellat per la vostra entitat bancària i enviar-lo tot plegat a l’adreça electrònica info@elcim.cat. No us oblideu de signar el full.

Quotes d’associació

A l’enllaç trobareu les quotes corresponents a l’any 2024.
Aquells socis que vulguin donar-se de baixa han de comunicar-ho per escrit a l’adreça del centre info@elcim.cat. Si en el moment de passar les quotes corresponents al següent any es fa el retorn del rebut perquè no es desitja continuar sent soci i no s’ha avisat prèviament, s’hauran d’abonar les despeses bancaries per la devolució del rebut.

Avís i informació de les condicions legals

La inscripció (feta via manual o per internet) comporta l’acceptació de les normes de l’organització, i el soci declina expressament exigir a l’organització qualsevol tipus de responsabilitat pels incidents en què el soci es pugui veure implicat o en surti afectat, a causa de la seva falta de responsabilitat.

Per causar baixa com a soci, és necessari enviar un email a info@elcim.cat abans de finalitzar l’any per tal que no es passin les quotes anuals corresponents a l’any següent. Si no es fa així, es cobraran les quotes de l’exercici i la baixa no tindrà efectes fins l’any posterior.

La cessió d’aquestes dades representa l’autorització a El Cim, Centre Excursionista de Montcada i Reixac, amb NIFG-60404852, per tal de tractar-les, d’acord amb el que disposen la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Li informem que les seves dades formen part dels nostres fitxers automatitzats amb la finalitat de poder prestar i oferir els nostres serveis, dins de l’àmbit de l’activitat de l’organització, per tal de poder dur a terme les funcions que té encomanades segons els estatuts de l’entitat.

Així mateix, l’informem que vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit a El Cim, Centre Excursionista de Montcada i Reixac, cr. Doctor Buxó, nº 14, 08110 de Montcada i Reixac, o bé mitjançant correu electrònic dirigit a elcim.montcada@gmail.com

També us recordem que per poder realitzar les activitats del centre és obligatori estar federat. 

No t'en perdis ni una

Apunta't al nostre butlletí