Activitats

Les nostres activitats

En aquesta pàgina et presentem la nostra agenda, és a dir, les activitats que tenim planificat realitzar properament

A totes les sortides programades cal portar aigua suficient, calçat adequat, roba d’abric, impermeable o paravent en funció de la previsió metereològica.

Per a les sortides en vehicles particulars les despeses del trajecte es repartiran entre els ocupants de cada cotxe.

Us recordem la obligatorietat d’estar federat per poder practicar qualsevol tipus d’esport a la muntanya. Per tant les persones que s’afegeixin a les activitats programades pel centre, i no estiguin federades, hauran de comunicar-ho a la persona responsable de la sortida que s’encarregarà de tramitar la llicència temporal nominativa que cobrirà exclusivament l’activitat afectada i que tindrà un cost de 6€. Si no s’ha tramitat prèviament la llicència temporal la persona interessada no podrà participar a l’activitat.

Si teniu qualsevol dubte ompliu el següent formulari, o consulteu els nostres horaris d’atenció personal.

Telèfons de contacte:
Tanet: 607-150-806
Andreu:659-717-219
Raúl: 616-094-352
Sergi: 616-317-660
Carlos: 652-806-203.

Vols apuntar-te?

Si t’apassiona la natura, les aventures a l’aire lliure i vols formar part d’una comunitat de persones que comparteixen aquesta passió, has arribat al lloc adequat. Som una associació amb més de 38 anys d’experiència dedicada a explorar les meravelles del nostre entorn natural i a fomentar la convivència i l’amistat entre els amants de la natura.

No t'en perdis ni una

Apunta't al nostre butlletí