El Camí Oliba Navarcles – Casa de colònies La Ruca (Avinyó)

Data: 11/05/2024

Us proposem la tercera etapa de la ruta del Camí Oliba que vam començar al mes de febrer i que en aquesta ocasió ens portarà des de la població de Navarcles fins a la Casa de colònies de la Ruca (situada al terme municipal de Avinyó)

Distància: 16,4 Km

Desnivell: 320 m positiu

Hora de sortida: 7h

Lloc de sortida: Aparcament al costat del col.legi La Salle Montcada

Sortida matinal

Dificultat: Apta per a persones acostumades a caminar i amb suficient forma física per realitzar la distància i desnivell esmentat.

Cal portar esmorzar , aigua, beguda suficient, roba adient a les temperatures previstes, gorra i crema solar, paravent i calçat adequat. En funció de la previsió meteorològica EL CIM es reserva el dret de variar l’itinerari o suspendre la sortida.

Llicència tipus A: Les persones que no tinguin la llicència federativa hauran d’inscriure’s a l’activitat i enviar les dades personals per poder tramitar la llicència temporal abans de dijous 9 de maig al correu info@elcim.cat i pagar el cost de la llicència temporal que és de 6,50 €. Si veniu el mateix dia de la sortida sense haver-vos inscrit, no podem tramitar l’assegurança i, per tant, no podreu participar-hi. El pagament de la llicència es pot efectuar a l’entitat bancària ES16 0182 8732 1302 0013 2565

És obligatori per poder fer aquesta excursió que:

1. T’hagis inscrit en el formulari que trobareu a la pàgina web Formulari

2. Hagis fet la transferència del pagament de l’autocar al nostre compte bancari de l’entitat bancària ES16 0182 8732 1302 0013 2565

indicant Nom de l’etapa + Nom i cognoms de la persona que s’inscriu. Preu de la sortida: 20€  No agafarem diners en metàl·lic el mateix dia de la sortida.

3. Ens hagis enviat el comprovant de l’ingrés al email info@elcim.cat

4. Estiguis federat o et facis la llicència federativa temporal

Persona de contacte: Dolors Pena (677.58.71.93)

No t'en perdis ni una

Apunta't al nostre butlletí